İçeriğe geç

Nuray Viral Kimdir

Nur Viral’in çocuğunun babası kimdir?

Bellona ile sözleşmesi sona eren Şevval Sam’ın yerine markanın yüzü Nur Viral oldu. 2016 yılında Roma’daki büyükelçilikte Recep Tayyip Erdoğan’ın baş ekonomi danışmanı Cemil Ertem ile evlendi. Nur Viral’ın ilk evliliğinden bir kızı var.

Nur Viral’ın ilk eşi kim?

Nur Viral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski baş ekonomi danışmanı ve Milliyet gazetesi köşe yazarı Cemil Ertem ile evlendi. Çiftin dikkat çeken düğünü Roma’daki büyükelçilikte gerçekleşti. Ancak evlilik çok uzun sürmedi. Nur Viral ve Cemil Ertem çifti 2019’da boşandı.

Cemil Ertem kiminle evli?

Eski eşi Engin Ertem 10 Mayıs 2014’te kanser nedeniyle hayatını kaybetti; 26 Kasım 2016’da sunucu Nur Viral ile Roma’daki büyükelçilikte evlendi. Ertem’in ilk evliliğinden Deniz adında bir oğlu var.

Nur viral bitti mi?

Sonunda başardık. Her sabah saat 11’de.

Nur Viral eşinden neden boşandı?

Viral konuşmasını şöyle sürdürdü: “Benim için aldatmak sadece karşı cinsle cinsel ilişkiye girmek değil, yalan söylemek de aldatmak… Kendimi aldatılmış hissediyorum. Bu yüzden evliliğimi mahvettim, bir daha olsa yine mahvederim.”

Nur Viral hangi reklamda oynadı?

1997’den beri varlığını sürdüren Bellona Mobilya, Selegno koleksiyonunu tanıtmak için hazırladığı reklamı yayınladı. Reklamın yüzü olarak TV sunucusu Nur Viral’ın yer aldığı kampanya, Viral’ın mükemmel yaşam alanını FCBARTGROUP imzasıyla ekranlara taşıyor.

Nur kiminle evlendi?

Kısmetse Olur katılımcılarından Nur ve Batuhan rüya gibi bir düğünle evlendi…

Nur Viral kimdir vikipedi?

13 Mayıs 1974’te İstanbul’da doğdu. Boyu 1.73 m, kilosu 59 kg. Eğitimini İstanbul’da tamamladı ve üniversite mezunudur. Özel radyo istasyonları açarak yayıncılık kariyerine başlayan Nur Viral, 1993’ten bu yana çeşitli radyo istasyonlarında sunuculuk ve yayın yöneticiliği yaptı.

Nur Viral hangi programda?

Beyaz TV, Only Viral ile hayata dair her şeyi sunuyor.

Ertem nereli?

Ertem ŞenerDoğumAli Ertem Şener 18 Temmuz 1975 Malatya, TürkiyeMeslekiSpor spikeri, sunucuEvlilikGülşen ŞenerÇocuk(lar)31 satır daha

Ceylan Ertem ne zaman evlendi?

11 Temmuz 2011 (Doruk Kaya)Ceylan Ertem / Düğün tarihi

Nur Viral’in saç rengi nedir?

Nur Hanım, bence sizin açık tenli ve sarı saçlarınız size çok yakışıyor, bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki…

Mine Ölmez hangi kanalda?

Astrolog Mine Ölmez, Hayatın Her Şeyi kitabında 12 burcun neler bekleyebileceği, nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda zamansız tavsiyeleriyle yorumluyor.

Hayata Dair Her Şey sunucusu kim?

@nurviral’in sunduğu Hayatta Her Şey Var etkinliği her hafta içi saat 11:00’de.

Hayata Dair programı hangi kanalda?

Hayata Dair her cumartesi saat 14:00’te Beyaz TV’de…

Nuray sayarı hangi kanalda?

Evrim Akın ile Ev Turu programının 48. bölümünde ünlü astrolog Nuray Sayarı, burçları neler bekliyor tek tek anlattı! Evrim Akın ile Ev Turu her pazar saat 12.00’de.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir